facebook

 

 twitter

 

 youtube

 

 linkedin

   
Luns, 09-Decembro-2019
Español (spanish formal Internacional)Galician (Galego)English (United Kingdom)
Mapa web
O cruceiro "Hamburg", con 324 pasaxeiros, fixo escala no Porto de Vilagarcía
Domingo, 03 Xuño 2012 00:00
AddThis Social Bookmark Button

Cruceiro HamburgO sábado día 2 de xuño fixo escala no porto de Vilagarcía o cruceiro “Hamburg”, un buque de bandeira de Bahamas e con 145 metros de eslora. Un total de 324 pasaxeiros tiveron ocasión de desembarcar en Vilagarcía e coñecer os atractivos da cidade e a súa zona de influencia. 

Ler máis...
 
O Consello aprobou a firma dun convenio co Concello para a cesión provisional do estacionamento anexo ao Ramal
Xoves, 31 Maio 2012 19:00
AddThis Social Bookmark Button

Consello maioO Consello de Administración da Autoridade Portuaria de Vilagarcía aprobou, na sesión celebrada esta tarde, á firma dun convenio de colaboración entre o Concello de Vilagarcía e a Autoridade Portuaria, polo cal a Autoridade Portuaria comprométese a permitir o uso público e gratuíto do terreo anexo ao peirao do Ramal para estacionamento de vehículos durante a execución das obras do ferrocarril a Ferrazo, fase 1. De acordo co convenio, o Concello acondicionará a parcela para ese uso.

Ler máis...
 
O buque "Blue Sand" está descargando 33.000 toneladas de millo no peirao de Comboa
Luns, 14 Maio 2012 09:15
AddThis Social Bookmark Button

descarga blue sandO buque “Blue Sand” está a relaizar dende o venres, día 11 de maio, unha descarga de millo no peirao de Comboa. Concretamente, son 33.000 as toneladas de esta mercadoría que o barco deixaría no Porto de Vilagarcía, unha cifra moi importante e que se sitúa preto do récord fixado a finais do pasado ano polo “Houma Belle”, con algo máis de 35.000 toneladas, tamén de millo. A escala do buque está consignada pola empresa P&J Carrasco.

Ler máis...
 


Páxina 71 de 77

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra política de privacidad.

Acepto las cookies.