facebook

 

 twitter

 

 youtube

 

 linkedin

   
Sábado, 14-Decembro-2019
Español (spanish formal Internacional)Galician (Galego)English (United Kingdom)
Mapa web
O buque "Blue Sand" está descargando 33.000 toneladas de millo no peirao de Comboa
Luns, 14 Maio 2012 09:15
AddThis Social Bookmark Button

descarga blue sandO buque “Blue Sand” está a relaizar dende o venres, día 11 de maio, unha descarga de millo no peirao de Comboa. Concretamente, son 33.000 as toneladas de esta mercadoría que o barco deixaría no Porto de Vilagarcía, unha cifra moi importante e que se sitúa preto do récord fixado a finais do pasado ano polo “Houma Belle”, con algo máis de 35.000 toneladas, tamén de millo. A escala do buque está consignada pola empresa P&J Carrasco.

Ler máis...
 
O porto recibe mañá o segundo cruceiro nesta semana
Venres, 04 Maio 2012 00:00
AddThis Social Bookmark Button

O 'Princess Daphne', nunha anterior escala en VilagarcíaMañá sábado, día 5 de maio, fará escala no Porto de Vilagarcía o segundo cruceiro nesta semana. Trátase do "Princess Daphne", un buque con 162 metros de eslora e capacidade para 560 pasaxeiros, que arribará a Vilagarcía ás sete da mañá, procedente de Leixoes. Rubine e Hijos é a empresa que consigna a escala do cruceiro neste porto, a sexta que realiza o buque desde o ano 2009.

Ler máis...
 
O cruceiro "Delphin" fixo escala o 30 de abril en Vilagarcía
Mércores, 02 Maio 2012 11:01
AddThis Social Bookmark Button

O cruceiro 'Delphin' no peirao Comercial.O cruceiro “Delphin” realizou o luns, día 30 de abril, unha escala no Porto de Vilagarcía. O buque arribou ás nove da mañá procedente de Lisboa e partiu ás cinco da tarde, con destino á localidade francesa de St. Malo. A escala do buque, con 156 metros de eslora e capacidade para 400 pasaxeiros, estivo consignada pola empresa Rubine e Hijos.
   

Ler máis...
 


Páxina 72 de 78

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra política de privacidad.

Acepto las cookies.